Premiérovou kladenskou Laserball trofej získali němečtí Laserland

Začátkem roku, 29. ledna, se v naší aréně konalo další napínavé a adrenalinem nabité celodenní sportovní utkání v laserballu, špičce moderní sportovní lasergame ⚽🔫🏃

O titul se na turnaji, který představoval jednu z největších mezinárodních událostí v lasergame v regionu a naši zatím největší sportovní událost, utkalo 45 nejlepších sportovců v devíti týmech z 🇨🇿 ČR a 🇩🇪 Německa.

Hned od začátku bylo mezi hráči cítit napětí a velká očekávání. Každý tým měl připravenou svou strategii a taktiku, kterou chtěl uplatnit, ať už šlo o Laserland s jejích typickou metodickou taktikou a extrémními reflexy, ĎŠB s vycizelovanou týmovou strategií, domácí Aurora Legion s agresivním tlakem na soupeře nebo další týmy s jejich vlastními přístupy ke hře. Střet těchto plánů nabídl opět intenzivní a adrenalinový zážitek nejen zúčastněným týmům, ale i přihlížejícím divákům.

Po intenzivním souboji a skvělých individuálních výkonech i perfektně provedených taktických manévrech se konečné pořadí turnaje ustálilo následovně.

Konečné pořadí

  1. Laserland (Německo, Bautzen) 🏆
  2. ĎŠB (ČR, Říčany) 🥈
  3. Aurora Legion (ČR, Kladno) 🥉
  4. Padavani (ČR, Říčany)
  5. Útoční králíčci (ČR, Říčany)
  6. Star Doms (ČR, Domažlice)
  7. Flying Eagle (Německo, Mnichov)
  8. Prag Gladiators (ČR, Praha)
  9. Flying Eagle 2 (Německo, Mnichov)

Zasloužené vítězství si odvezl Laserland z Německa, který během celého turnaje nezaznamenal jedinou porážku a jen jednu remízu se stříbrnými ĎŠB. Ti se předvedli jako silný soupeř, na stříbrnou pozici je ale odsunula druhá remíza s domácími legionáři. Domácí si i přes svou agresivní hru s největším počtem vstřelených gólů a největším gólovým rozdílem, nakonec díky prohře s Laserlandem odnáší až bronzovou medaili. Tento zápas Aurora Legion vs. Laserland (2:3) se přitom ukázal být klíčovým – jakýkoli jiný výsledek by naprosto přeházel všechny medailové pozice. Opět se tak ukázalo, že i po celém dni soutěžení mezi vyrovnanými soupeři může o všem rozhodnout jediný gól.

Kromě celkového pořadí se také vyhodnocovaly individuální trofeje pro nejlepšího útočníka a obránce. Vítězi těchto kategorií byli:

⚔️ Nejlepší útočníci:

  1. Fafnir (Laserland) – 23 bodů 🏆
  2. Hawk (ĎŠB) – 21,5 bodu
  3. Fíla (Aurora Legion) – 19,5 bodu

🛡️ Nejlepší obránci:

  1. _NonameHD_ (Flying Eagle) – 35,8 bodu 🏆
  2. Jardys (Útoční králíčci) – 29,2 bodu
  3. Barefoot (Aurora Legion) – 27,3 bodu

Celý mezinárodní turnaj byl plný vynikajících sportovních výkonů a napínavých momentů a jasně ukázal na rostoucí popularitu lasergame (a především Laserballu) a potvrzuje její pozici jako vzrušujícího a inovativního sportu.

Děkujeme všem účastníkům za krásné zápasy a sportovní atmosféru, gratulujeme vítěznému Laserlandu a těšíme se na další soutěžní utkání! 🔫🏃

Rezervace her

Chcete si u nás zarezervovat pár her nebo celou soukromou akci? Napište nám nebo zavolejte a všechno domluvíme.

28.4. sportovní turnaj - pro veřejnost zavřeno