Říčany ovládly první kladenský turnaj v juniorském Laserballu

11. prosince se u nás odehrál první turnaj v Laserballu ⚽🔫 ve kterém se utkaly týmy amatérských juniorských čtveřic.

Laserball jednoznačně prokázal svou oblíbenost, protože zajistil opět náš nejnašlapanější turnaj, do kterého se zapojilo celkem 32 hráčů a hráček v osmi týmech ze tří měst ⚽⚔️⚽⚔️⚽ Hned tři týmy dorazily ze současné laserballové velmoci Říčan, početně je dorovnaly tři týmy kladenské (což považujeme po pár měsících naší existence za velký úspěch) a dva týmy dorazily až ze vzdáleného Písku.

Každý tým si zahrál proti všem soupeřům a čekalo jej tedy 7 zápasů na každé straně arény – defenzivní modré a útočné červené. A jak už to u laserballu bývá, rozhodovaly nejen samotné zkušenosti, ale i znalost arény a schopnost práce s oběma velice rozdílnými stranami 🔴🔵 Cesta k úspěchu přitom byla brzy jasná – inkasovat co nejméně gólů na straně modré a na červené naopak co nejvíce nastřílet.

Favorizovaní Wednesday Group z Říčan začali nekompromisně prvními třemi zápasy s výsledkem 6-1, 7-0 a 8-0. Podobně se dařilo i dalšímu říčanskému týmu Šťastná čtyřka a píseckým Matrix – v polovině turnaje se tak tyto tři týmy dělily o první místo shodně s 9 body.

Ve druhé polovině se turnaj začal dramatizovat, a to především zásluhou nečekané remízy Matrixu s Wednesday Group, která překazila jejich jinak bezchybnou krasojízdu. O skvělé napínavé finále se pak postaral poslední zápas turnaje, kde se shodou okolností kladenští Střelci Uganda utkali s říčanskou Šťastnou čtyřkou v zápasu o stříbro. Napínavou bitvu v poslední minutě hry uvnitř arény doprovázelo bouřlivé skandování před výsledkovou tabulí až do posledního gólu, po kterém vítězství a celkové druhé místo ukořistili říčanští.

Celkové pořadí:

🥇 Wednesday Group (Lasergame Říčany)

🥈 Šťastná čtyřka (Lasergame Říčany)

🥉 Střelci Uganda (Aurora Kladno)

Speciální kategorie:

🛡️ Nejlepší obránce: Ondřej ‘Shadow Assassin’ Immer (Aurora Academy @ Aurora Kladno)

⚔️ Nejlepší útočník: Jan ‘Kapr’ Kaprálek (Šťastná čtyřka @ Lasergame Říčany)

Detailní výsledky najdete v přiložených obrázcích.

👏 Vítězům gratulujeme a všem hráčům moc děkujeme za naplnění kapacity turnaje, jste neskuteční!

Speciálně pak chceme pogratulovat našim kroužkovým dětem z týmů Střelci Uganda (3.) a Aurora Academy (5.) za skvělou premiéru. Vypadá to, že u nás rychle rostou budoucí lovci trofejí na české scéně 🤩 A třetímu kladenskému týmu, Legendám z Vincku, děkujeme za srdíčko se kterým hrají vždy bez ohledu na své výsledky ❤️

Rezervace her

Chcete si u nás zarezervovat pár her nebo celou soukromou akci? Napište nám nebo zavolejte a všechno domluvíme.

28.4. sportovní turnaj - pro veřejnost zavřeno