Královnou barev se v turnaji Color Madness stala říčanská ‘Endy’

V pondělí 14.11. se u nás odehrál druhý, tentokrát odlehčený turnaj v herním módu Color Madness, kde každý zásah znamená přebarvení soupeře do svého týmu a každý zásah v řadě je hodnotnější než ten předchozí. Je to herní mód divoký, kdy se situace v aréně mění doslova každou vteřinu a nikdy nevíte, kdo je s vámi a kdo proti vám 🤯🌈 Vyžaduje tak maximální soustředění a postřeh.

Turnaj byl obsazený 100%, což znamenalo, že se u nás střetlo 28 sportovců z Kladna, Říčan, Prahy a Českých Budějovic, kteří se utkali o celkové vítězství, juniorskou trofej a vítězství ve třech speciálních kategoriích. Hrálo se tak ve dvou 14ti členných skupinách, které se mezi sebou mezi jednotlivými misemi promíchávaly podle průběžného umístění tak, aby byly obě podobně složené.

Hrály se celkem 4 hry, ve kterých se bodovalo dle umístění a nejhorší výsledek se škrtl. Že šlo o hry napínavé do spolední chvíle je vidět i z celkových výsledků, ve kterých všichni celkoví medailisté ukořistili shodný počet bodů – o jejich umístění tak rozhodly až nejvyšší dosažená umístění a nahrané skóre. Po sečtení všech bodů se nakonec opět stejně jako minule na nejvyšší příčce umístila a domů si odnesla pohár žena – tentokrát Endy z Říčan 💪 Opět se tak potvrdilo, že lasergame (i ta sportovní) je pro kluky i holky bez rozdílu.

Neméně napínavý byl souboj o vítězství v juniorské kategorii – po třech hrách měli Zincik a HunterXD shodný počet bodů a rozhodla tak až hra úplně poslední. V té se o něco lépe dařilo Zincikovi, který se i celkově umístil na 9. místě a nechal tak za sebou i mnohé ostřílené dospěláky 👏 Skvělý výkon ale podali všichni juniorští medailisté, ne náhodou jde o přesně ty tři, kteří se otrkali už na našem prvním turnaji a nabyté zkušenosti proměnili tentokrát ve své trofeje 🏆

Celkové vítězství:

  1. Anna ‘Endy‘ Málková (Lasergame Říčany) 🥇
  2. Tomáš ‘Thomiiik‘ Lénárd (Lasergame Říčany) 🥈
  3. Filip ‘[LGN] Fíla‘ Korecký (Aurora Legion @ Aurora Kladno) 🥉

Juniorský pohár:

  1. Štěpán ‘Zincik‘ Souček (Aurora Academy @ Aurora Kladno) 🥇
  2. Jan ‘HunterXD‘ Jenšovský (Aurora Academy @ Aurora Kladno) 🥈
  3. Tomáš ‘Sobík‘ Izera (Aurora Academy @ Aurora Kladno) 🥉

Speciální kategorie:

🍀 Leprikón: Jakub ‘Fujka 293‘ Pasečný (Lasergame Říčany)

🛡️ Strážce palety: Jarda ‘Jardys‘ Syrový (Lasergame Říčany)

⚔️ Rytíř barev: Daniel ‘NexoDan5‘ Sido (Aurora Academy @ Aurora Kladno)

Umístění všech hráčů najdete v přiložených obrázcích.

👏 Vítězům gratulujeme a všem hráčům moc děkujeme za naplnění kapacity turnaje, jste neskuteční! A doufáme, že ti z vás, kdo se nestihli včas přihlásit, využijí příležitosti na některém z budoucích turnajů 🔫🏃‍♂️

Na juniory se těšíme už příští neděli na turnaji Laserball 4v4 Juniors!

Rezervace her

Chcete si u nás zarezervovat pár her nebo celou soukromou akci? Napište nám nebo zavolejte a všechno domluvíme.

28.4. sportovní turnaj - pro veřejnost zavřeno